کد خبر: 3996442
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۲

اصلاح ساختارهای فاسد در کشور اولویت دولت باشد

امام‌جمعه همدان با تأکید بر مبارزه با فساد و تطهیر مدیران گفت: یکی ار مسائلی که دولت باید به آن توجه کند مسئله مبارزه با مافیای اقتصادی است که سازمان‌یافته فعالیت می‌کنند و این بسترهای اقتصادی باید اصلاح شوند.

اصلاح ساختارهای فسادزا در کشور اولویت دولت باشدبه گزارش ایکنا از همدان، حجت‌الاسلام حبیب‌الله شعبانی‌موثقی، امام‌جمعه همدان، امروز، ۱۹ شهریورماه در خطبه‌های نماز جمعه همدان ضمن دعوت همگان به تقوی الهی گفت: یکی از مصادیق‌ تقوا شکرگذاری نسبت به پروردگار عالم و یکی از توصیه‌های قرآن کریم توجه و ذکر نعمت‌های الهی است.

وی با اشاره بر تأمل بر نعمت‌های الهی تصریح کرد: قرآن کریم دستور می‌دهد انسان‌ها نسبت به نعمت‌هایی که پروردگار عالم به بندگان عطا کرده شکرگزاری کنند و با غفلت‌ها و هوا نفس به این نعمت‌ها بی‌توجهی نکنند.

امام‌جمعه همدان با بیان اینکه افراد باید خود را غرق در نعمت‌های الهی بینند، اظهار کرد: جامعه‌ای که شکرگزار نباشد و ناسپاسی کند، زندگی در دنیا برایش جهنم می‌شود.

وی در ادامه به بیان نکاتی از دیدگاه حضرت علی(ع) در نهج‌البلاغه در خصوص عوامل پس‌رفت و از بین رفتن یک دولت اشاره و گفت: حضرت می‌فرمایند اگر یک دولت و مسئولی نسبت به اصول و مسائل مهم بی‌توجه و مشغول به حاشیه‌ها شود آن دولت سست خواهد شد.

شعبانی با بیان اینکه یکی از مطالبی که رهبر انقلاب هم به آن اشاره کردند پیوست عدالت و مبارزه با فساد است، افزود: برای اینکه به عدالت نزدیک شویم باید کارهای اولویت‌دار انجام شود، که یکی از اساسی‌ترین مسائل در مبارزه با فساد عادلانه‌ بودن ساختارهای اقتصادی و فرهنگی است. ممکن است مدیران جدید و عدالت‌محور بر سرکار بیایند اما این کافی نیست، در بخش اصلاح و مبارزه با مفاسد اقتصادی یکی از مسائل که دولت باید به آن توجه کند مسئله مبارزه با مافیای اقتصادی است که سازمان‌یافته فعالیت می‌کنند و این بسترهای فسادزا در اقتصاد باید اصلاح شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان تأکید کرد: با رانت خواری، قاچاق و افرادی که قدرت دارند و می‌توانند نوسانات قیمتی ایجاد کنند برخورد شود، در بحث مبارزه با فساد علاوه بر تطهیر مدیران باید نسبت به مسائل مهم توجه شود.

لزوم اجماع نمایندگان در انتخاب استاندار

شعبانی در ادامه به بیان نکاتی به مجمع نمایندگان استان در خصوص انتخاب استاندار پرداخت و گفت: اگر مسئولی انتخاب شود که سست و ناکارآمد باشد دولت سست می‌شود و مردم انتظار دارند یک اجماع نسبی در مجمع نمایندگان اتفاق و منافع مردم را مورد توجه قرار دهند.

وی با بیان اینکه سیاست ائمه جمعه دخالت در عزل و نصب‌ها نیست، ادامه داد: مجمع نمایندگان در این خصوص می توانند مشورت دهند و سعی کنند فارغ از بومی یا غیر بومی کسی را به عنوان استاندار انتخاب کنند که بتواند مشکل استان را برطرف کند.

امام‌جمعه همدان در ادامه با اشاره به وضعیت کشور افغانستان گفت: جنگ داخلی افغانستان قطعاً مورد خواسته دشمنان است و سیاست جمهوری اسلامی در مسئله افغانستان حمایت از مذاکرات بین افغانی و حمایت از تشکیل دولت فراگیر ملی است. کشور افغانستان سالیان سال است درگیر جنگ بوده، امروز فرصتی است که مردم یک حکومت مردم‌سالار را انتخاب کنند و جنگ داخلی به این مردم آسیب خواهد زد.

شعبانی تأکید کرد: سیاست جمهوری اسلامی هم حمایت از دولت مردمی و فراگیر است اگر همه اقوام و مذاهب شراکت نداشته باشند دولت افغانستان ثبات نخواهد داشت و مجدد در آن ناامنی ایجاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه رفتار وزارت خارجه جمهوری اسلامی منطبق با منطق خود است، افرود: بعضی از جناح‌های سیاسی در خصوص افغانستان موضع‌گیری متناقص دارند که باید با خودشان کنار بیایند که چه سیاستی دارند. همان سخنانی که که رهبر انقلاب در خصوص فلسطین فرمودند که مردم یک رهبر انتخاب کننند و ما هم حمایت خواهیم کرد، در افعانستان هم اینگونه است.

شعبانی در ادامه با اشاره به نزدیکی به فصل پاییز و افزایش اجاره‌بها گفت: همدان یکی از استان‌های گران‌قیمت در بحث مسکن و اجاره‌بها است که لازم است صاحب‌خانه‌ها انصاف را رعایت کنند.

امام‌جمعه همدان در پایان با اشاره به فرارسیدن چهلمین سالگرد شهادت شهید مدنی گفت: شهید مدنی یک مجتهد انقلابی در عرصه خدمات اجتماعی بود که خدماتش بعد از 50 سال همچنان برقرار است و امسال کنگره شهید مدنی فقط یک همایش نیست بلکه در عرصه خدمات اجتماعی هم ورود پیدا کرده است.

انتهای پیام
captcha